Media

Economica

Activitatea de intelligence este asociată în mod greșit cu spionajul.

În mediul de afaceri românesc, acest lucru a fost accentuat atât de lipsa unei culturi a securității afacerii, cât și de „specialiștii” proveniți din serviciile de informații…În criza actuală, rezistă companiile care și-au clădit afacerile pe muncă, care au avut planuri pe termen lung, care au fost vigilente și au investit în oameni și servicii de securitate.


Capital

Cum faci milioane de euro vânzând „praf de zâne”. Experiențele unui specialist în intelligence și securitatea afacerilor

Războiul economic nu este numai despre competiția în afaceri – el acoperă toată zona de conflict de activități și interese umane, zonă aproape nepomenită în cărțile de economie. Nu întâmplător companiile care domină economia mondială aparțin unor puteri militare de calibru și nu întâmplător firmele românești pierd piețe strategice în fața multinaționalelor.


Business24

Securitatea afacerii ca resursa de putere a unei companii

Conceptul de securitate a afacerii nu este despre garduri, paznici si sisteme de supraveghere. Este despre resursele de putere intangibile ale unei companii, cum ar fi cunoasterea si strategia.